ELECCIONS SINDICALS (4 DE DESEMBRE)

EL PROPER DIMARTS 4 DE DESEMBRE ES DESENVOLUPARÀ EL PROCÉS ELECTORAL QUE HA D’ELEGIR LES JUNTES DE PERSONAL DOCENT NO UNIVERSITARI DE MALLORCA, MENORCA, EIVISSA-FORMENTERA (BOIB NUM. 143, 15 DE NOVEMBRE DE 2018). DURANT LES VOTACIONS (ENTRE LES 13’00 I LES 18’00 HORES) QUEDEN SUSPESES LES ACTIVITATS LECTIVES I EL TREBALL DELS FUNCIONARIS DOCENTS.

AQUEST FET IMPLICA QUE AQUEST DIA L’HORARI LECTIU FINALITZARÀ A LES 13’00 HORES I ES MODIFICARÀ L’HORARI DEL SERVEI DE MENJADOR (DE 13’00 A 15’00 HORES). ENTRE LES 15’00 I LES 15’30 HORES, MONITORS DE DIC DRAC ES FARAN CÀRREC DE LA VIGILÀNCIA DE L’ALUMNAT QUE HA DE PARTICIPAR DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS (15’30 A 17’30 HORES) PROGRAMADES PER A AQUEST DIA.

Deixau un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: