Normes centre

images (1)

 

NORMES DE FUNCIONAMENT DE L’ESCOLA

  • Demanam puntualitat tant a l’hora de les entrades com de les sortides. A les 8’15h s’obre la barrera del centre i es tanca a les 8’40h. . En cas d’haver d’entrar o sortir per visites mèdiques… teniu en compte que cal fer-ho respectant els canvis de sessions (consultau horari) a fi de no interrompre la feina del grup. Les famílies d’infantil acompanyaran els infants a l’aula. En els casos de primària han de passar per secretaria ja que els alumnes accediran tots sols a les aules.

  • Fora de l’horari habitual d’entrada i sortida ( 8’30 i 13’30h) s’utilitzarà l’accés a l’escola pel carrer Joan Lluis Estelrich.

  • En tocar el timbre, heu de deixar les files lliures per agilitzar les entrades. A les sortides no heu d’esperar els infants davall la porxada ni a l’interior de l’edifici.

  • Des del centre no es permetrà la sortida de cap alumne en horari lectiu (de 8’30 a 13’30h) si no es troba acompanyat d’un adult.

  • El centre no contempla l’administració de medicaments als alumnes., però en cas que l’alumne seguesqui un tractament mèdic es prega que l’hora de la dosis no coincidesqui amb l’horari lectiu. En cas contrari cal contactar amb el tutor o tutora.

  • En casos excepcionals, quan la família ha de fer arribar algun objecte al seu fill, són els mateixos alumnes que han de baixar a secretaria a recollir-lo (els adults hem d’informar els alumnes amb aquest sentit).

  • Cal abonar l’aportació en concepte de material escolar, fotocòpies, agenda.. abans del 27 de setembre (primària) mitjançant transferència bancària (se facilitarà informació del que ofereixen les diferents entitats bancàries)

  • En el cas d’infantil el termini és el 31 d’octubre.
  • És important informar a la Secretaria del centre dels canvis de dades que faceu durant l’any, especialment pel que fa a telèfons de contacte.

  • Les reunions amb el professorat, concertades amb anterioritat mitjançant l’agenda (en cas que l’alumnat sigui de primària), seran els dimecres de 13’30h a 14’30h.

Es prioritzarà l’ús de l’agenda (a primària) com a mitjà d’informació i/o comunicació (absències, visites mèdiques, retards…)

 

 

 

 

NORMES REUTILITZACIÓ LLIBRES

 

 

Deixau un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: